Plantes Aromàtiques i Medicinals

El Grup de Plantes Aromàtiques i Medicinals presenta com a principal objecte de treball les plantes aromàtiques i medicinals (PAM), tractant aspectes de cultiu, recol·lecció silvestre, transformació, comercialització i mercat des de l’àmbit de la formació, la recerca, la transferència de tecnologia i la divulgació.

El Grup de Plantes Aromàtiques i Medicinals continua amb la tasca realitzada per l’Àrea de Productes Secundaris del Bosc (APSB) (1999-2012) que té els seus inicis l’any 1997 arrel d’un projecte sobre la producció ecològica de plantes aromàtiques i medicinals en zones de muntanya dut a terme dins el programa Life de la Unió Europea.

Objectius de la línia de treball de Plantes Aromàtiques i Medicinals són:

Cultiu i Transformació

Aprofitament Silvestre

Comercialització i mercat

Els projectes i productes obtinguts en aquesta línia de treball els podeu trobar als següents enllaços:

Projectes

Productes obtinguts

Be Sociable, Share!