Micologia Forestal

Micosylva

  • Institut Europeu de Micologia

Startree

  • Un projecte paneuropeu per donar suport a l’explotació sostenible dels recursos forestals per al desenvolupament rural.

SylvaMED

  • Projecte europeu de cooperació territorial que forma part del programa transnacional MED. Promou la integració innovadora dels serveis mediambientals dels boscos a les polítiques mitjançant la demostració de la sostenibilitat mediambiental i econòmica dels mecanismes de PSA (Pagament pels Serveis Ambientals) i MBI (Incentius Basats en Mercats), al Mediterrani. Aquests mecanismes preveuen tant la conservació dels recursos naturals com els ingressos addicionals de les poblacions locals.

Societat Catalana de Micologia

  • La Societat Catalana de Micologia (SCM) va ser fundada l’any 1973 per un grup de naturalistes, en part universitaris i que tenien en comú l’interès pel coneixement dels bolets. Influïts pels treballs de Font i Quer, Codina, Malençon, Bertaux, entre altres mestres de la micologia, freqüentaven cursets, excursions i exposicions, organitzades pel Departament de Botànica de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona. El grup inicial de 75 fundadors ha anat augmentant fins als més de 450 socis a l’actualitat. La Societat Catalana de Micologia és membre fundador de la CEMM (Confederació Europea de Micologia Mediterrània).

Cesefor

  • Centre de serveis de promoció forestal i de la seva industria de Castilla y León.    

SUDOE

  • Programa de Cooperació Territorial de l’Espai Sudoest Europeu (SUDOE).    

ZASNET

  • Agrupament Europeu de Cooperació Territorial.    
Be Sociable, Share!